Ce este psihanaliza – curs prin email

Psihanaliza este o metodă de tratament a afecţiunilor psiho-mentale (nevroze) şi de investigare a proceselor inconştiente.

Ambele sînt necesare şi actuale azi, chiar mai mult decît ieri. Niciodată omul nu a fost mai stresat, mai abătut, mai deraiat decît azi.

psyPsihanaliza este calea spre tine, cel autentic şi uşa care purjează presiunea existenţei de zi cu zi.

Pornind de la aceste adevăruri, asociaţia noastră de promovare a psihanalizei – AROPA – a creat un curs de iniţiere în psihanaliză. El oferă informaţiile de bază despre ce este psihanaliza, ce face ea şi mai ales cum face.

Este primul pas spre cunoaşterea psihanalizei teoretice şi practice.

Se înţelege că acest curs este adresat mai ales începătorilor – deci, nu e nevoie de cunoştinţe prealabile. Noi îţi oferim gratuit materialele ajutătoare şi îţi sugerăm lecturile suplimentare.

Mai mult, la finalizarea cursului poţi completa testul online (facultativ) şi chiar solicita eliberarea unei diplome de participare.

Detalii la adresa: https://www.psihanaliza.org/ce_este_psihanaliza.html.

Te aşteptăm,
Ioan Ionuţ


Sursa ilustraţiei: Geralt – pixabay.com

6 gânduri despre „Ce este psihanaliza – curs prin email

    1. Am mai auzit cindva observatia asta. Si am raspuns ca poti cumpara 2 carti, poate, dar cartile nu vorbesc. Adica, cursul iti ofera si interactivitate, adica poti vorbi in timp real, prin email, cu instructorul si iti clarifici sau amplifici anumite subiecte. Unde mai pui ca intri automat si in forum, care este privat, unde poti discuta si in afara cursului sau poti citi arhiva strinsa de multi ani. Chestia asta nu se cumpara cu cartile.

  1. N-am vazut nimic la fel pe web si multumesc e tare. Dar am o intrebare: daaca vreau sa continui cu visele – am si eu o practica privata la cabinet – cum pot face? O colega de la fac mi-a zis ca nu e cazul sa ne c oplicam cu visele, ca nu mai e actual etc. ce parere aveti?

    1. Probabil ca aceasta colega nu are suficiente cunostinte ca sa lucreze cu visele. E mai comod sa dai din gura: fa aia, nu fa aia. Unii numesc asta psihoterapie.
      Avem un curs intitulat Metode de interpretare a viselor dedicat studiului comparat la adresa https://www.psihanaliza.org/interpretarea_viselor_curs.html Mai avem un modul intitulat Metode psihanalitice de investigare a inconstientului care trateaza special si metoda interpretarii viselor, la adresa: https://www.psihanaliza.org/metode_psihanalitice.html O versiune dedicata special metodei lui Freud se numeste Freud si visele si o gasesti la adresa https://www.psihanaliza.org/freud_visele.html

Propune un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.